29 Haziran 2021 Salı

Toptan Hurda Alımı

hurdacı

Toptan Hurda Alımı

Yüksek Tonajlı Hurda Alımı

Metsan Metal Hurda firması 20 yıldır yüksek tonajlı hurda ve toptan hurda alımı yapmaktadır. Bu tür hurda alımları için firma, bünyesinde dozer ve yüksek hacimli konteyner bulundurmaktadır. Hurda satım talebiniz doğrultunuzda hızlı bir şekilde adresinize iştirak eder, her türlü yüksek tonajlı hurda ve toplu hurda alımlarınızı da gerçekleştirmektedir.

Eğer sizin de elinizde iş yeri yıkımı hurda, bina sökümü hurda, gemi bozumu hurda ve köprü sökümü hurda çeşitlerinden herhangi biri var ise Metsan Metal Hurda, sizi bu yükten kurtarmak için uzman ekibiyle birlikte gelecek ve alım işlemini başlatacaktır. Hizmetinde her zaman profesyonelliği ve müşteri memnuniyetini önemseyen firmanın hizmetlerini kesinlikle beğeneceksiniz!

Hurdalarınızı En İyi Hurdacı ile Değerlendirin

Hurda deyip, bir kenara attığımız, bazen çöp gözüyle bakarak hiç değer vermediğiniz o materyaller ayrı birer değer niteliğindedir. Hurdacılar için; özellikle Metsan Metal gibi En iyi hurdacı kategorisindeki firmalar için bu değerler çok önemlidir. Geri dönüşüm potansiyeli daha yüksek olan materyaller hem doğayı korumak hem de ekonomiye katkıda bulunabilmek adına, tarafımızdan alınıp işlenirler. 

Aynı zamanda bu hurdalar, hurdacıların girişimi ile birlikte sizlere de maddi kazanç sahibi olma fırsatı sunmaktadır. Metsan Hurda olarak, hurdalarınız için en iyi değer hesaplamasını yapıyor, değerine göre size nakit para ödüyoruz. Bu işlemlerin hepsini doğrudan, sizin adresinizde gerçekleştiriyoruz. Bizlere 7/24 ulaşabilir Whatsapp üzerinden konum ve iletişim bilgilerinizi göndermeniz yeterlidir. Metsan Hurdacı İstanbul geneli ve tüm Türkiye'ye hizmet vermektedir.

Hurdacı İstanbul

Metsan Metal Hurdacı İstanbul'da hizmet verdiği bölgeler içerisinde en iyi hurdacı olma yolunda hızla ilerlemektedir. Avrupa ve Anadolu'da bugüne kadar yaptığı işlerle, uzman ekibi ve titizliği ile her zaman müşteri memnuniyetini sağlamıştır. 

"20 Senedir İşimiz Hurda!" Sloganı ile yola çıkmış, 20 yılı da aşkın bir süredir tüm Türkiye'de hurdacılık sektörünün baş tacı haline gelmiştir. Alanında yetkin ve disiplinli iş ahlakı ile çalışan ekibi, çok uzun süredir hurda alım satım işlemlerini büyük bir titizlikle yürütmeyi başarmıştır. 

Müşteri memnuniyetine odaklanarak çalışan ekibimiz, bizimle birlikte geri dönüşüme katkı sağlayan mutlu müşteri portföyümüzü her zaman genişletmiştir.

Hurdalarınızı Değerinde Alıyor, Peşin Ödüyoruz!

Maalesef sektörümüzde görmek istemediğimiz hurda alımlarına hile karıştırarak müşterilerini mağdur eden hurdacıların aksine biz, hurda tartım esnasında fiyatlandırmayı doğru bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Elinizdeki hurdanın ederi ne ise onu size peşin olarak veriyoruz.

Mutlu müşteri demek, pozitif portföy demektir. Biz bunun farkındayız ve her türlü hurda alım satımında, müşterilerimizin adresine gidiyor, araştırmalarımızı yapıyor, materyali test ediyor ve hurdaların değerinde ödeme yapıyoruz. Ödemeleri doğrudan, peşin olarak yapıyoruz

Güven ver özveri içerisinde çalışan firmamıza hurda satmak isterseniz: 
https://www.metsanmetalhurda.com/hurdaci-hizmetleri/hurdaci-telefonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder